Studentenjobs
De Techniek- en WetenschapsAcademie van UCLL is voor de organisatie van haar naschoolse STEM-workshops (Science, Technology, Engineering en Mathematics) op zoek naar enthousiaste jobstudenten met een gezonde nieuwsgierigheid en vooral een open geest!
 
Heb jij interesse in techniek en wetenschap of wil je hier iets over bijleren? Wil jij kinderen laten proeven van interactieve STEM-workshops en beschik je over de nodige assertiviteit en creativiteit om hun vragen omtrent dit topic te beantwoorden? Wij zorgen voor een korte opleiding zodat jij met de nodige didactiek en know-how aan de slag kan gaan!

Naschoolse Activiteiten

Wat?

Jij staat in voor het geven van een workshopreeks van 3 of 4 opeenvolgende sessies voor een groep van 12 kinderen tussen 4 en 14 jaar in onze lokalen.

Wij voorzien uitgewerkte workshops met handleiding. Tijdens onze opleiding leer je de inhoud van de workshops zodat jij met de nodige didactiek en know-how aan de slag kan gaan.


Wanneer? 

Zie bijlage onderaan

Waar? 

In onze lokalen.

Interesse?

Vind je jezelf terug in het geschetste profiel en ben je bovendien vrij op dinsdagen en donderdagen tussen 15:45 en 17:45 op de hieronder vermelde data?

Aarzel dan niet en schrijf snel je motivatiemail naar twa.leuven@ucll.be of klik op de knop onderaan!

Opgelet: onze activiteiten zijn afhankelijk van het aantal inschrijvingen. Wanneer het aantal kinderen zich onder de ondergrens bevind, zijn we genoodzaakt om de activiteit te annuleren. Dit weten we twee weken op voorhand. Een flexibele houding is vereist.

We kijken alvast uit naar jullie reacties!

UC Leuven – Techniek- en WetenschapsAcademie – Gebouw Naamsesteenweg – Naamsesteenweg 355 – 3001 Heverlee
Bestand

Data Jobstudenten Naschoolse Workshops

Bestand Downloaden
Kinderkuren

Wat?

Jij staat in voor het geven van mini STEM-workshops aan kinderen tussen 6 tot 9 jaar in de Leuvense scholen.


Wij voorzien uitgewerkte workshops met handleiding en materiaal in pakketten die je mee kan nemen naar de school. Tijdens onze opleiding leer je de inhoud van de workshops zodat jij met de nodige didactiek en know-how aan de slag kan gaan.

Wanneer? 

Zie bijlage onderaan

Waar? 

In de lokalen van de Leuvense scholen.

Interesse?

Vind je jezelf terug in het geschetste profiel en ben je bovendien vrij op maandagen, dinsdagen en donderdagen 15:45 en 17:45 op de hieronder vermelde data?

Aarzel dan niet en schrijf snel je motivatiemail naar twa.leuven@ucll.be of klik op de knop onderaan!

Opgelet: onze activiteiten gaan door in verschillende Leuvense scholen. Vervoer naar de locatie met een doos vol materiaal moet mogelijk zijn op eigen kracht!We kijken alvast uit naar jullie reacties!

UC Leuven – Techniek- en WetenschapsAcademie – Gebouw Naamsesteenweg – Naamsesteenweg 355 – 3001 Heverlee
Bestand

Data Jobstudenten Kinderkuren

Bestand Downloaden